O le maketi fagafao i Asia i Sautesasae e tele avanoa tau pisinisi, ma faʻamatalaga lata mai maketi i Southeast Asia

O sapalai fagafao e faasino i lavalava, mea faigaluega teuga, ma mea eseese mo fagafao o loʻo tausia o ni manu faʻatasi i totonu o aiga.Faatasi ai ma i latou, o le maketi manaʻomia mo pusi ma taʻifau oloa e sili ona tele.

oloa fagafao

O sapalai fagafao e mafai ona fa'avasegaina i vaega e fa: "malaga," "fale," "ofu," ma le "fa'afiafiaga."I le itu "malaga", o loʻo i ai fagafao ave, strollers, ma isi. I le "fale" itu, o loʻo i ai moega pusi, fale maile, pusa lapisi pusi atamai, faʻapipiʻi otaota otaota fagafao, ma isi. I le itu "ofu" , o loʻo i ai filifiliga eseese o lavalava, teuga o aso malolo (aemaise lava mo le Kerisimasi ma le Halloween), fusi, ma isi.

O le maketi o sapalai fagafao i Asia i Sautesasae na ausia le $15 piliona i le 2020, ma ua faamoemoe e oo atu i le $25 piliona i le 2030. I le 2021, o le Google search volume mo fagafao ma sapalai fagafao na siitia i le 88% pe a faatusatusa i le muamua. tausaga.Taialani o loʻo avea nei ma maketi fagafao sili ona tele i Asia i Sautesasae, e tusa ma le 44% o le aofaʻi o faʻatauga i le itulagi.

I totonu o atunuu e ono i Asia i Sautesasae (Initonesia, Meleisia, Filipaina, Sigapoa, Taialani, Vietnam), Malaysia ma Filipaina na maualuga le tuputupu aʻe i le aofaʻi o suʻesuʻega fagafao, faʻateleina uma i le 118%.O Vietnam na tulaga lua i le tulaga o le tele o suʻesuʻega fagafao, e oʻo atu i le 1.8 miliona suʻesuʻega, ae o lona tuputupu aʻe na maualalo, na o le 34%.Initonesia ma Thailand e 88% ma Taialani e 88% ma le 66% le aofa'i o su'esu'ega fagafao, a'o fa'aititia le aofa'i o su'esu'ega fagafao a Sigapoa i le 7%.

A'o fa'alauteleina le maketi o fagafao, ua fa'asolo atu fo'i mana'oga o tagata fa'atau.I lenei tulaga, e manaʻomia e le au faʻatau ona gauai atu i le filifilia o oloa e lelei lelei ma tau talafeagai, ma taumafai e ausia le faʻaleleia atili o le atinaʻeina o oloa.

Vaaiga lautele o le maketi pisinisi fagafao i atunuu e ono i Sautesasae Asia:

Taialani: Faʻatau atu e tusa ma le 97 miliona RMB i le 30 aso talu ai (punavai: Shopee platform)

Initonesia: Faʻatau atu e tusa ma le 100 miliona RMB i le 30 aso talu ai

Filipaina: Fa'atauga e tusa ma le 78 miliona RMB i le 30 aso ua tuana'i

Meleisia: Fa'atauga e tusa ma le 49 miliona RMB i le 30 aso ua tuana'i

Sigapoa: Faʻatau atu e tusa ma le 27 miliona RMB i le 30 aso talu ai

Vietnam: Fa'atauga e tusa ma le 37 miliona RMB i le 30 aso ua tuana'i

Sapalai Fagafao

1. Mea'ai maile, mea'ai pusi, mea'ai fagafao laiti, togafiti pusi

oloa maile

 

2. Pet mea fa'aoga

meaai fagafao

3. Pet Health Products

pusa fagafao


Taimi meli: Ian-25-2024