Fa'ava-o-malo Maketi tulaga o oloa fagafao

fale fagafaoO oloa fagafao o se tasi lea o vaega tele na maua le tele o le gauai mai le au faifeʻau i tua atu i tausaga talu ai, e aofia ai vaega eseese e pei o lavalava fagafao, fale, felauaiga, ma faafiafiaga.E tusa ai ma faʻamatalaga talafeagai, o le tele o maketi fagafao a le lalolagi mai le 2015 i le 2021 o loʻo ogatasi ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga e tusa ma le 6%.O loʻo faʻamoemoe o le a oʻo atu le tele o maketi fagafao ile 350 piliona tala Amerika ile 2027.

I le taimi nei, o le faʻatauga o maketi fagafao e masani lava ona faʻatumauina i Amerika i Matu ma Europa, ma Asia, o se maketi o loʻo tulaʻi mai mo le taumafaina o fagafao, ua vave ona atiaʻe.I le 2020, o le aofaʻi o le faʻaaogaina na siitia i le 16.2%.

Faatasi ai ma i latou, o le Iunaite Setete o loʻo faʻatupeina se vaega tele i le maketi o oloa fagafao a le lalolagi.Ae ui i lea, o le maualuga o le faʻavasegaina o oloa fagafao i le Iunaite Setete e maualuga, ma o le maketi mo lapisi pusi ma meaʻai fagafao e fai si tele.I le 2020, o le aofaʻi o faʻatau oloa fagafao e tusa ma le 15.4% ma le 13.3%, aʻo isi oloa e tusa ma le 71.2%.

O a la mea e fa'aosoina ai le taimi nei e a'afia ai le maketi fagafao?O a oloa fagafao o loʻo i ai e tatau i le au faʻatau ona faʻalogo i ai?

1, Atina'e Tulaga o Fagafao oloa

1. Ua amata ona laiti le faitau aofa'i o fagafao, ma o le faagasologa o le tausiaina o fagafao ua sili atu le anthropomorphic.

Avea le maketi a Amerika e fai ma faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma faʻamaumauga a le APPA, afai e vaevaeina e le augatupulaga o tagata e ona fagafao, o le millennials e sili ona maualuga le aofaʻi o tagata e ona fagafao, e tusa ma le 32%.Faatasi ai ma le faʻaopoopoga o Generation Z, o le aofaʻi o tagata i lalo o le 40 tausaga i le US ua oʻo i le 46%;

E le gata i lea, e faʻavae i luga o le tulaga o faʻataʻitaʻiga fagafao, o mea fou i le matata o suʻesuʻega ma atinaʻe oloa fagafao o loʻo faʻaalia pea, e pei o siaki fagafao, fagafao toothpaste, pusi pusi faʻapipiʻi atoa, ma isi.

2. oloa atamai & oloa maualuga

E tusa ai ma faiga a Google, o le aofaʻi o suʻesuʻega o tagata fafaga atamai i le lalolagi ua faʻateleina i lea tausaga ma lea tausaga.Pe a faatusatusa i meaʻai a Pet e pei o meaʻai pusi poʻo meaʻai a le taifau, o meaʻai fagafao o faʻasologa atamai (e pei o fafaga atamai, malulu malulu ma mafanafana faamoega, pesini lapisi pusi atamai ma isi oloa atamai o vaega ia e tatau ona gauai atu i ai) e leʻi faʻaleleia. "naʻo le manaʻomia", ma o le maketi o loʻo i lalo e maualalo.O tagata fa'atau fou e ulufale atu i le maketi e mafai ona talepeina pa.

E le gata i lea, faatasi ai ma ituaiga taugata ua ulufale atu i le maketi o oloa fagafao (e pei o le GUCCI Pet Lifestyle series, CELINE Pet Accessories series, Prada Pet series, etc.), ua amata ona ulufale atu i le vaaiga mamao a tagata faatau mai fafo.

3. taumafa lanu meamata

E tusa ai ma se suʻesuʻega, toeitiiti atoa le 60% o tagata e ana fagafao e aloese mai le faʻaogaina o pusa palasitika, ae 45% e manaʻo e faʻapipiʻi gafataulimaina.Fa'ailoga e mafai ona mafaufau e fa'aaoga palasitika toe fa'aaogaina mo le afifiina;E le gata i lea, o le faʻatupeina tele i le atinaʻeina o mea lanu meamata ma le faʻasaoina o le malosi o fagafao o se fuataga lelei e maua ai le avanoa i le maketi fagafao.


Taimi meli: Iuni-19-2023